Svert Kupa Zamárdi

Svert Kupa Zamárdi

A Svert Kupa hagyománnyal rendelkezik Zamárdi város és a Balaton életében, hiszen az első ilyen nevű vitorlásversenyt 1929-ben rendezték meg itt nagy sikerrel. A hagyomány 2015-ben sikeresen újjáéledt. 2015-ben 67 hajó indult a Svert Kupáért 2016-ban már 122 nevező hajóval, azaz a második alkalomra a létszámunk majdnem megkétszereződött. 2017-ben pedig a viharos szeles hétvége ellenére 184 nevezés érkezett és végül erős, de vitorlázható szélben a verseny is elrajtolt.

IV. Svert Kupa vitorlás versenyek hétvégéje 2018. augusztus 10-11-12-én lesz. Svert Kupa - DELL túraverseny 2018. augusztus 11. szombaton, külön versenyként Svert Kupa - Ifjúsági túraverseny szintén 2018. augusztus 11. szombaton lesz. A Svert Kupa- MVSZ Jolle25 ranglistaverseny szintén augusztus 11-én, szombaton a DELL túraversennyel párhuzamosan. A Svert Kupa - NaturZitrone pályaversenyek 2018. augusztus 12. vasárnap kerülnek megrendezésre. Tehát, írjátok be már most naptárba augusztus második hétvégéjén a Svert Kupa Zamárdiban téged is vár!

A 2018 évi Svert Kupa- DELL túraverseny fődíjai: a prémium többszázezer forint értékű DELL XPS13 ultrabook (egytestű) került kiosztásra és a katamarán szekció a DELL Inspiron 7577 gamer gépért küzdhet meg.. A NaturZitrone pályaversenyek résztvevői a Heineken tárgynyereményeit kapják. A népszerűbb hajóosztályok és különdíj győztesek pedig további támogatónk nyereményeinek örülhetnek az ünnepélyes díjátadón. Az ifjúsági túraversenyek abszolút győztesei fődíjai egy és kéttestű különértékelésben a DELL Alienware vezeték nélküli gamer headsetje és a DELL Alienware legújabb gamer egere lesz.és mindhárom versenyzői részt vehetnek a közös versenyzői vacsorán is természetesen. (Részleteket lásd alább GY.I.K. menüpontokban)

A verseny célja: a balatoni sekély vízben is alkalmas uszonyos vitorlás hajózás, mint sport népszerűsítése ezáltal az egészséges életmódra ösztönzés. Egyben az 1929-ben első alkalommal megrendezett Svert Kupa sikeres újjáélesztését követően, annak hagyományőrző folytatása a Zamárdi menti vizeken. Az 1929-es indulással a Svert Kupa a Balaton legrégebbi - ma is aktív - vitorlásversenye. RÉSZTVEHETNEK: Összevont (svertes, kielsvertes hajók), illetve - külön értékelésben - többtestű, katamarán (maximum 30 nm alapvitorlafelülettel) rendelkező hajók. A versenyen olyan hajók vehetnek részt, amelyek 50 centiméteres merüléssel is hajózni, vitorlázni képesek (felhúzott svert, vagy kielsvert). A Svert Kupán való részvételéhez, a tavalyival megegyezően nem kell kék könyv. Az abszolút befutókon kívül külön népszerűbb hajóosztályonkénti értékelés és különdíjazások vannak minden évben.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések! (A válaszok a kérdésre kattintva láthatóak!)

Kik indulhatnak?

Összevont (svertes, kielsvertes hajók), illetve - külön értékelésben - többtestű, katamarán (maximum 30 nm alapvitorlafelülettel) rendelkező hajók. A versenyen olyan hajók vehetnek részt, amelyek 50 centiméteres merüléssel is hajózni, vitorlázni képesek (felhúzott svert, vagy kielsvert). A Svert Kupán való részvételéhez, a tavalyival megegyezően nem kell kék könyv (kivéve MVSZ Jolle25 ranglista verseny).

Az abszolút befutókon kívül külön hajóosztályonkénti értékelés lesz. Azaz a 2018. augusztus 11-én rendezendő DELL túraverseny majdnem teljesen megegyezik a korábbi évekével. Az augusztus 12 - én megrendezésre NaturZitrone pályaversenyeken és az Ifjúsági túraversenyen, ugyanezen kategóriájú hajók indulhatnak. Versenykiírások a Svert Kupa - DELL túraverseny, a Svert Kupa- ifjúsági túraverseny és a Svert Kupa NaturZitrone pályaversenyek tekintetében részletes információval később jelentkezünk.

Hol lesz a verseny?

Zamárdi előtti vízterületen. Bővebben:

VERSENYPÁLYA

A színes bójákkal jelölt versenypályát szélirány függvényében a versenynapon meghirdetettek szerinti irányban kell teljesíteni a Zamárdi, Széplak-felső Ezüstpart kikötő, Szántód, Tihany által határolt vízterületen. A pályán lehet olyan szakasz, mely csak felhúzott sverttel, maximum 50 cm merüléssel teljesíthető.

RAJT- ÉS CÉLVONAL

A rajtvonal Zamárdi kikötő közelében, a parttól kb. 300 m-re horgonyzó versenyrendezőségi hajó narancssárga lobogót viselő árboca és egy tőle kb. 100 méterre elhelyezett sárga bója közötti A célvonal helye a rajtvonaléval azonos, de a hossza lehet kisebb és iránya az utolsó szakaszra merőleges.

Részleteket, pontos információkat lásd versenyutasítások 2018. év, amelyek a későbbiek folyamán lesznek közzétéve.

Svert Kupák 2018. évi versenyutasításai itt olvashatóak!

A 2018 évi versenyek versenyutasításai ITT olvashatóak! Kérjük minden induló a kihirdetést követően alaposan olvassa el, tanulmányozza azt részletesen. A kihirdetett időpontokban a hajóskapitányi értekezetlen, ahol kéréseket tehet fel stb., vegyen részt!

Parkolás és hajótárolása a versenyzők számára. Mit érdemes erről tudni?

Zamárdi városában a part közelében 2018 évben megszűnik az ingyenes parkolás. Azaz a nagystrand közelében fizetős parkolással lehet élni.

A Svert Kupa a vitorlás versenyekre érkező versenyzők számára idén is biztosít ingyenes parkolási lehetőséget - korlátozott számban -, amelyet kizárólag a versenyre érkező versenyzők és az utón érkező hajók tréler tárolására vehetnek igénybe (1 nevezett versenyző max 1 autó, 1 nevezett hajó max 1 tréler).

A parkolóhely jelenti a hajó összeszerelési és versenyen kívüli tárolási helyszínét is egyben. Így a kijelölt helyszínen kérjük, majd az autósok figyeljenek, a parkolásnál a hajók vízre jutáshoz szükséges útvonalba NE parkoljanak! Amennyiben érkezési sorrendben az ingyenes parkoló rendeltetésszerű használatra megtelik, úgy további ingyenes tárolási és parkolási helyszínt nem áll módunkban biztosítani senki számára sem. A parkoló és a rendezvényterületen camping helyszínt nem tudunk biztosítani, szállás igény esetén egyéni szállásfoglalás lehetséges. A vízen érkező hajók számára vendéghelyeket a GYIK „Lesz e vendéghely a Zamárdi kikötőben? menüpont alatt foglaltak szerint biztosítunk. A megértést köszönjük!

Mennyi a nevezési díj a versenyekre?

A 2018. évi Svert Kupa mindhárom amatőr versenyére is lehet KEDVEZMÉNYESEN online előnevezni 2018. 07.03. -  2018. 08. 03. 12.00 óra közt. A SK – DELL túraverseny 18.08.11. SK - Ifjúsági túraverseny 18.08.11. SK. – NaturZitrone pályaversenyek 18.08.12 lesznek. A Svert Kupa – MVSZ Jolle 25 raglista versenyen MVSZ viharrendszeren keresztül történő nevezéssel lehet részt venni 18. 08. 11.-én.

 

A DELL túraversenyre nevezési díja:

 • helyszíni nevezés esetén 2000 forint/fő nevezési díjköteles 
 • 10 év alatt minimum egy felnőttel egy hajóban nevezés esetén 1000 ft/fő, helyszíni és online nevezés esetén is
 • KEDVEZMÉNYES online előnevezés esetén 1500/fő 
 •  + kedvezmény!! online előnevezőknek (befizetett nevezési díjjal együtti nevezésnél) 18+ felett plusz Zimek Pálinka Manufaktúra ajándék jár

 

 

A NaturZitrone pályaversenyekre:

 • helyszínen 2000 ft/fő regisztráció díjköteles
 • gyerekkedvezmény 10 év alatt minimum egy felnőttel egy hajóban nevezés esetén 1000 ft/fő, helyszíni és online nevezés esetén is
 • KEDVEZMÉNYES online elő regisztráció esetén 1500 ft/fő
 • + kedvezmény!! online előnevezőknek (befizetett nevezési díjjal együtti nevezésnél) 18+ felett plusz Zimek Pálinka Manufaktúra ajándék jár

 

 

+ Kedvezmény DELL Túraversenyre és NaturZitrone pályaversenyekre együttes nevezés esetén! : A vitorlás sportra ösztönzés jegyében a túraversenyekre és pályaversenyekre is együttesen nevezők tekintetében a túraverseny nevezési díja mellett a NaturZitrone pályaversenyeken is való részvétel:

o    +1000 forint/fő kedvezményes regisztráció díjköteles helyszíni nevezés napokon 

      +500 forint/fő kedvezményes regisztráció díjköteles kedvezményes online nevezés esetén 

o    gyerekkedvezménnyel 10 év alatt minimum egy felnőttel egy hajóban nevezés esetén 500 ft/fő regisztrációs díj, helyszíni és online nevezés esetén is

 

 

Svert Kupa Ifjúsági túraverseny nevezési díja:

 • KEDVEZMÉNYES online előnevezési díj 1000 ft/fő
 • helyszíni nevezés 1500 ft/fő.  

 

Átutalásnál a megjegyzés rovatba a nevezők pontosan részletezzék, mely versenyre neveznek, hány fővel és kérjük, írják be a kormányos nevét is. 2018 évtől fontos változás, hogy az online nevezés feltétele, hogy a nevezést követő 72 órán belül a nevezés összege az egyesület számlájára megérkezzen az online nevezés le zártáig, azaz 2018. augusztus 03.12.00 ig bezárólag.

A nevezési díjakat lehet a Svert Kupa vitorlás Egyesület Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10101315-23526900-01004004 utalással is teljesíteni a megadott határidőig.

Az online nevezők nevezési díj határidőn belüli befizetése mellett a nevezési csomagjaikat az ugyanúgy a helyszíni nevezési napokon vehetik át Zamárdi Bácskai utcai kikötőben. Az MVSZ Jolle ranglista nevezők is ezen a napokon vehetik át a nevezési csomagokat és fizethetik meg a fix nevezési díjaikat.

A Svert Kupa amatőr egytestű és kéttestű svertes vitorlás hajók versenye (bővebben lásd versenykiírás), így a nevezéshez Vitorlás Szövetségi kék könyv nem kell. Kivétel a Svert Kupa – MVSZ Jolle 25 raglista versenyen résztvevők, amelyeknek más nevezési díj mellett kékkönyv is kötelező a többi versenyhez képest.

Nevezési nap / személyes regisztráció:  2018.08.05. (vasárnap) 13.00-17.00 és 2018.10. (péntek) 14.00-20.00 valamint a verseny napján 08. 11. -én szombaton 07.00 - 08.00 -ig Zamárdiban a Bácskai utcai kikötőben a versenyirodán lesznek 

A nevezési/regisztrációs díj adott versenyző versenyzői vacsoráját, a versenyen való részvételt, a rajtszámot, azaz a nevezési csomagot tartalmazza. A nevezés az étkezésnél 1 nevező fő/1 étkezési +1 ital utalvány tartalmaz. Plusz étel/italjegyet hozzátartozónak nem.

A verseny rendezői kérik a részvevőket, hogy a nevezés, ill. a verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében minél többen éljenek az online előnevezés lehetőségével. ITT

Mikor vannak a nevezési napok a versenyekre?

A személyes nevezési nap /regisztrációs napok mind három verseny tekintetében: 2018.08.05. (vasárnap) 13.00-17.00 és 2018.10. (péntek) 14.00-20.00 valamint a verseny napján 08. 11. szombaton 07.00 - 08.00 -ig Zamárdiban a Bácskai utcai kikötőben a versenyirodán lesznek. Ekkor vehetik át az online nevezők a nevezési csomagjaikat is. Online előnevezni 2018. 07.03. -  2018. 08. 03. 12.00 óra közt lehet itt a Svert Kupa honlapján keresztül.

Nevezési díjakról és az KEDVEZMÉNYES online nevezési díjról részéteket lásd GYIK „Mennyi a nevezési díj a versenyekre” menüpontjában. A verseny rendezői kérik a részvevőket, hogy a nevezés, ill. a verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében minél többen éljenek az online előnevezés lehetőségével. ITT

Az online nevezőket kérjük, pontos elérhetőséget adjanak meg a bővebb nevezési információk megadásához.

FONTOS! A nevezés akkor érvényes, ha a nevezett hajó felelős személye a kitöltött nevezési lapot személyesen is aláírta, a nevezési vagy regisztrációs díjat befizette, a nevezési csomagot a rajtszámmal személyesen átvette.

Lesz e vacsora a versenyzőknek, az ünnepélyes díjátadó után?

Igen, idén is lesz a versenyzők részére vacsora a verseny napján tartandó ünnepélyes díjátadó után szombaton (mindhárom versenynek egyidőben összevont vacsora lesz). Tehát érdemes a verseny után (előtt) eljönni Zamárdi kikötőbe.

A vacsora ingyenes a versenyzők részére, a nevezési díj magában foglalja azt. Étel és ital jegyet viszont csak a nevezett versenyzőknek biztosítunk, hozzátartozóknak és egyéb plusz igényeket nem áll módunkban teljesíteni.

A nevezési csomagban minden nevezett megkapja hozzá az étel és ital fogyasztásra jogosító jegyeket/fő. A vacsorához a Heinekenek köszönhetően sör, A Pécsinger Szőlőbirtoktól bor, illetve a Zimek ház idén is tart kóstolót a termékeiből.

FIGYELEM! 1 étel jegy 1 adag ételre 1 ital jegy (= 1 adag Pécsinger borra vagy Heineken sörre jogosít fel mindenkit  év felett, 18 év alatt 1 alkoholmentes italra), repetát plusz ital lehetőséget nem tudunk biztosítani.

A versenyző vacsora a meghirdetett időpontban van, az étel tárolásának kapacitás hiánya okán a jóval később érkezők számára nem tudjuk biztosítani a jegyfelhasználást. Fontos még, hogy a versenyzői étel és italjegyeket pótolni nem áll módunkban, így aki elhagyja azt, az nem jogosult új utalványra. A megértést köszönjük.

Lesz e vendéghely a Zamárdi kikötőben?

 

Igen, korlátozott számban természetesen idén is lesz a versenyen indulók részére ingyenes vendéghely a Zamárdi kikötőben, amely elő regisztráció köteles!

Tehát ilyen jellegű igényeket mindenkitől kérjük, hogy előre jelezze a versenyszervezői felé. Az igényeket a verseny előtt minimum 72 órával és e-mailben (mimnél korábban annál nagyobb az esély) a svertkupa@gmail.com címen a tárgyban kérjük feltüntetni, hogy "VENDÉGHELY IGÉNY". Nagyon fontos, hogy 2018-tól, csak befizetett nevezési díj után lehet vendéghelyet igényelni!

Adhoc jelleggel senkinek nem tudunk senkiinek biztosítani a lehetőséget. A vendéghelyeket ingyenesen a versenyeket megelőző és az azt követő 1-1 éjszakára biztosítjuk a versenyen induló és Zamárdihoz képest távolabbi helyekről vízen érkezők részére.

A vendéghelyek kiosztásának egyéni döntési jogát a versenyszervezők fenntartják és legkésőbb a verseny előtt 48 órával mindenkit értesítenek a lehetőségeiről. A mérlegelésnél az számít többek közt, hogy milyen távolságból érkezik a hajó és sólyázható e pl, mert akkor parton is tárolható stb., illetve a vendéghely igényeket csak online és vagy helyszíni nevezési napokon már lenevezett hajók esetében tudjuk értelemszerűen figyelembe venni. A nevezési napokat és az online nevezés feltételeit az oldalunkon megtaláljátok.

Milyen díjak és különdíjak lesznek a Svert Kupán?

A túraverseny népszponzorunknak köszönhetően a Svert Kupa – DELL túraverseny 2018 évi fődíja az egytestű összevont Svertes hajóknál egy megközelítőleg félmillió forintértékű DELL XPS 13 . A külön értékelt kéttestűeknél szintén egy DELL utrabook lesz a fődíj, a katamarán szekció a DELL Inspiron 7577 gamer gépért küzdhet meg. Az Ifjusági túraverseny fődíjai egy és kéttestű különértékelésben a DELL Alienware vezeték nélküli gamer headsetje és a DELL Alienware legújabb gamer egere lesz.

 

A pályaversenyek NaturZitrone névszponzorának köszönhetően értékes Heineken díjakért szálltok vízre.

A Svert Kupa – MVSZ Jolleg25 ranglistaverseny győztese különdíjban részesül.

Ezenkívül rengeteg értékes különdíj és hajóosztály tárnyeremény díj lesz, hiszen a versenyen induló népszerűbb hajóosztályok önállóan is értékelve lesznek, mint az egy, mint a kéttestűek közt. Lesz legjobb női kormányos díj, legfiatalabb - legidősebb versenyzői díj és még rengetek más is. A különdíjak népesebb hajóosztályok győztesei nem csak éremmel, hanem értékes tárgy nyereményekkel is gazdagodnak majd, amelyeket a többi szponzorunk ajánlott fel a Svert Kupára, róluk a honlapunkon a hírek közt is találsz bővebb információt. Ezeket folyamatosan kommunikáljuk.

Miért jobb nekem, ha online nevezek?

Az online nevezés KEDVEZMÉNYESEBB díjú, mint a helyszíni nevezési díj, igaz a hazai vitorlás versenyek tekintetében mindkettő alacsony a díjszabású köszönhetően a támogatóinknak. Az online nevezés megkönnyíti a versenyszervezést és költségek féken tartását számunkra, neked ezért cserébe viszont gyorsabbá teszi a nevezést és olcsóbb is. Részéteket lásd GYIK „Mennyi a nevezési díj a versenyekre” menüpontját.

Természetesen miután átutalással befizetted a nevezési díjat az előre kitöltött nevezési lapot és a nevezési csomagot a helyszíni nevezési napok időpontjában és helyszínén veheted át te is.

A rajtszám és nevezési csomagok átvételi helye és időpontja megegyezik a személyes nevezésekével, ezeket a honlapunkon megtalálod. Online nevezés viszont csak 2018 július 03. - 2017.08.03. 12.00 óráig aktív, ezt követően már csak személyesen lehet nevezni a kikötőben.

Átutalásnál a megjegyzés rovatba a nevezők pontosan részletezzék, mely versenyre neveznek, hány fővel és kérjük, írják be a kormányos nevét is. 2018 évtől fontos változás, hogy az online nevezés feltétele, hogy a nevezést követő 72 órán belül a nevezés összege az egyesület számlájára megérkezzen az online nevezés le zártáig, azaz 2018. augusztus 03. 12.00 ig bezárólag.

A nevezési díjakat lehet a Svert Kupa vitorlás Egyesület Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10101315-23526900-01004004 utalással is teljesíteni a megadott határidőig.

A Svert Kupa amatőr egytestű és kéttestű svertes vitorlás hajók versenye (bővebben lásd versenykiírás), így a nevezéshez Vitorlás Szövetségi kék könyv nem kell. Kivétel a Svert Kupa – MVSZ Jolle 25 raglista versenyen résztvevők, amelyeknek más nevezési díj mellett kékkönyv is kötelező a többi versenyhez képest.

Nevezési nap / személyes regisztráció: 2018.08.05. (vasárnap) 13.00-17.00 és 2018.10. (péntek) 14.00-20.00 valamint a verseny napján 08. 11. szombaton 07.00 - 08.00 -ig Zamárdiban a Bácskai utcai kikötőben a versenyirodán lesznek

A nevezési/regisztrációs díj adott versenyző versenyzői vacsoráját, a versenyen való részvételt, a rajtszámot, azaz a nevezési csomagot tartalmazza. A nevezés az étkezésnél 1 nevező fő/1 étkezési +1 ital utalvány tartalmaz. Plusz étel/italjegyet hozzátartozónak nem.

Lesz e sólyázási és hajótárolási lehetőségem Zamárdiban?

Igen, minden a versenyen induló, de szárazföldön érkező hajó részére tudunk biztosítani sólyázási lehetőséget. A szárazföldön érkező hajóknak körbezárt (de nem őrzött) parkolóban tudunk ingyenesen hajótárolási lehetőséget biztosítani A részletes információért keressetek minket telefonon, vagy e-mailen. Parkolás csak nevezett hajóknak és hozzá tartozó személygépjárműnek biztosítunk, camping lehetőség a parkolóban nincs.

Szállás lehetőség van?

Természetesen, Zamárdiban rengeteg szállás lehetőség van. Különböző kategóriákban és árakon, campingtől a 4 csillagos wellness hotelig bezárólag.

Érdemes a neten körülnézni és Zamárdi népszerűsége okán mielőbb lefoglalni a számotokra megfelelőt. A versenyen induló hajóknak korlátozott számban (lásd vendéghely pontnál a kérdések közt), és előre egyeztetés után, ingyenes vendéghelyet és sólyázási lehetőséget biztosítunk. A szállásfoglalás viszont egyéni úton történik, a parkolóban, a rendezvényterületen camping lehetőség nincs!

Fizethetek e átutalással?

Igen. Az online nevezők átutalással fizethetnek. Erről részleteket az online nevezést követő visszaigazoló részletes információs e-mailben kapnak meg. A rajtszám és nevezési csomag átvétele viszont csak személyesen lehetséges. Ezeket az átvételi időpontokat, amelyek megegyeznek, a személyes nevezésekkel megtalálod a honlapunkon is.

Átutalással fizetés esetén viszont kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a legkésőbb 2018. 08. 03. 12.00 óráig beérkezett utalásokat tudunk csak befizetésként jóváírni és 2018 évtől fontos változás, hogy a kedvezményes online nevezés feltétele, hogy a nevezést követő 72 órán belül a nevezés összege az egyesület számlájára megérkezzen. Részéteket lásd GYIK „Mennyi a nevezési díj a versenyekre” menüpontját.

A nevezési díjakat lehet a Svert Kupa vitorlás Egyesület Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10101315-23526900-01004004 utalással is teljesíteni a megadott határidőig. Átutalásnál a megjegyzés rovatba a nevezők pontosan részletezzék, mely versenyre neveznek, hány fővel és kérjük, írják be a kormányos nevét is.

Svert Kupák 2018 évi versenykiírásai itt olvashatóak

A 2018 évi IV Svert Kupa - DELL túraverseny, a II. Svert Kupa- NaturZitrone pályaversenyek és a Svert Kupa- Ifjúsági túraversenye versenykiírása hamarosan!  A 2018 évi Svert Kupa - DELL túraverseny és a Svert Kupa - NaturZitrone pályaversenyek és Svert Kupa - Ifjusági túraverseny, Svert Kupa MVSZ Jolle25 rabglistaverseny versenykiírásai ide kattintva olvashatóak!  

A családom jönne szurkolni, ingyenesen beléphet a rendezvény helyszínére?

Igen, közvetlen hozzátartozók beléphetnek a zárt rendezvényterületre, hiszen idén a támogatóinknak köszönhetően egyéb színes programok várnak rájuk is a rendezvényterületen. Például a STIHL Longe Beach a rendezvény terület mellett, sok színes programmal. Az ünnepélyes díjátadókra is várunk minden érdeklődőt, a versenyző vacsorán ingynes voucherrel viszont csak a nevezett versenyzők vehetnek részt! Strandolásra pedig a háromkilóméteres szabadstrand áll mindenki rendelkezésére. 

Az online nevezés KEDVEZMÉNYESEBB díjú, mint a helyszíni nevezési díj, igaz a hazai vitorlás versenyek tekintetében mindkettő alacsony a díjszabású köszönhetően a támogatóinknak. Az online nevezés megkönnyíti a versenyszervezést és költségek féken tartását számunkra, neked ezért cserébe viszont gyorsabbá teszi a nevezést és olcsóbb is. Részéteket lásd GYIK „Mennyi a nevezési díj a versenyekre” menüpontját. Az online nevezők a részleteket is tartalmazó visszaigazoló információs levelet kapnak az online nevezést követő 48 órán belül. 2018 évtől fontos változás, hogy az online nevezés feltétele, hogy a nevezést követő 72 órán belül a nevezés összege az egyesület számlájára megérkezzen. 

Természetesen miután átutalással befizetted a nevezési díjat az előre kitöltött nevezési lapot és a nevezési csomagot a helyszíni nevezési napok időpontjában és helyszínén veheted át te is. Online nevezés viszont csak 2018 07. 03. - 2017.08.03. 12.00 óráig lesz aktív, ezt követően már csak személyesen lehet nevezni a kikötőben.

A Svert Kupa amatőr egytestű és kéttestű svertes vitorlás hajók versenye (bővebben lásd versenykiírás), így a nevezéshez Vitorlás Szövetségi kék könyv nem kell. Kivétel a Svert Kupa – MVSZ Jolle 25 raglista versenyen résztvevők, amelyeknek más nevezési rendszer és díj mellett kékkönyv is kötelező a többi versenyhez képest.

Nevezési nap / személyes regisztráció: 2018.08.05. (vasárnap) 13.00-17.00 és 2018.10. (péntek) 14.00-20.00 valamint a verseny napján 08. 11. -én szombaton 07.00 - 08.00 -ig  Zamárdiban a Bácskai utcai kikötőben a versenyirodán lesznek

 

Nevezz most!

Elindult az online nevezés! Nevezz most! 

 

 • 00
  Nap
 • 00
  Óra
 • 00
  Perc
Szponzoraink
 • DELL Magyarország
 • NaturZitrone
 • Heineken Hungária Zrt
 • Wellis
 • T-Systems Magyarország Zrt.
 • Wellensteyn Magyar Kereskedelmi Képviselet
 • Zamárdi Város Önkormányzata
 • Stihl
 • Vízvonal - a vitorlázók boltja
 • Zimek Pálinka Manufaktúra
 • Totel Webfejlesztés
 • Pécsinger Szőlőbirtok
 • Rádió1 - Balatonon 105.7
 • Porthole.hu
 • Aqua Magazin
Kapcsolat

Helyszín

8621 Zamárdi, Bácskai utcai kikötő