JÖVŐ HÉTEN INDUL AZ ONLINE NEVEZÉS ITT VANNAK A VERSENY UTASÍTÁSOK!

Szerző: admin | 2022-07-21 12:00

JÖVŐ HÉTEN INDUL AZ ONLINE NEVEZÉS ITT VANNAK A VERSENY UTASÍTÁSOK!

Jó szelet mindenkinek! Viharos időkben, de nem széliharos, így jön a Svert Kupa! Amelynek jövő héten indul az 1 hétig tartó online előnevezés, amely nem csak olcsóbb, mint a helyszíni, de WELLIS plusz ajándéka is jár az első 80 online nevezőnek. Igyekeztünk a dráguló árak, így a szervezési költség drasztikus növekedése mellett, ahhoz képest kordában tartani a nevezi díjak is.  Megjelentek a versenykiírások és versenyutasítások a 2022. 08. 13-i Svert Kupa – DELL túraversenyre és a Svert Kupa Ifjúsági – DELL túraversenyre. Idén is az egy és kéttestű hajóosztályelső helyezettek közt talál gazdára a két DELL gép. Részletek cikkben.

VERSENY INFORMÁCIÓS HÍR

Minden svertes jolle hajóosztály legjobb képviselője egyenlő eséllyel indul, a versenyek DELL fő díjaiért

Tavalyelőtt csavartunk egyet a szokásokon! A DELL által egy és kétestűek számára biztosított nagy értékű számítógépek nem az abszolút győztest illető fődíj lesz, hanem a legjobbak, legjobb lehetősége” elvet követve az önálló hajóosztályok legjobbjai közül kerül „kisorsolásra” az ünnepélyes díjátadón! Mit jelent ez?

Sokat agyaltunk azon, hogy tudjuk megőrizni a Svert Kupa amatőr jellegét és hangulatát, amelyen nem csak profi vitorlázók, hanem amatőrök is szívesen versenyeznek. Ez eddig évről évre sikerült. Ugyanakkor mindenki teljesítményének, vitorlás tudásának szeretnénk egyenlő eséllyel biztosítani, hogy fődíj számára is elérhető legyen. Hiszen az emberek tudását, szakértelmét a vitorlázáshoz,

annak szeretetéhez tiszteletéhez nem az határozza meg kinek milyen típusú hajója van. Az csak a technikai rész, amelyet szeretnénk, ha egészséges egyensúlyban maradna a jövőben a vitorlázáshoz szükséges embert technikával, tudással

Tehát az idei évben is az abszolút győztesek egy és kétestű külön értékelt DELL tárgydíjai az hajóosztályonkénti értékelés más szponzorjaink által biztosított tárgynyereményekkel is megmarad. A DELL két ultrabookját viszont az önálló hajóosztályok első helyezettjei közt fogjuk kisorsolni a helyszínen, az egy és kétestű hajosztályokat egyelőre továbbra - ebben is - is külön értékelve. Ezzel minden svertes jolle hajóosztály legjobb képviselője egyenlő eséllyel indul, a versenyek fődíjaiért

A versenyek kiírásait utasításait már megjelentek a fenti változás az ifjúságiversenyt nem érinti, annak továbbra is DELL abszolút nyertes tárgyi díjazása lesz.

Indul az online nevezés

Idén is csak 1 hetet lehet online nevezni a www.svertkupa.hu oldalon lehet a oldalunkon

keresztül lehetséges a Totelnek köszönhetően. 2022. 07.25. 08.00 óra és 2022. 08. 01. 20.00 óra közt. Online nevezni nem csak olcsóbb, mint a helyszíni nevezés, de a WELLIS idén is külön ajándékot ad az első 80 online nevező hajónak és külön lesz online nevezési csomagok átvételére is átvételi lehetőség a 2022.08.07. 13.00-16.00 közt a Bácskai utcai kikötőben. Ezen a napon nincs helyszíni nevezés, csak online nevezési csomag átvétele lehetséges.

Természetesen dönthettek úgy is, hogy az EGYETLEN helyszíni nevezési napon, azaz 2022.08.12. 12.00-19.00. közt veszitek át a nevezési csomagot vagy nevezhettek a helyszínen. Egyre figyeljen minden online nevező. Az online nevezés csak határidőre – online nevezéshez képest 24 órán belül, de legkésőbb az online nevezést lezártához képesti 4 órán belül beérkezett utalásnál - fizetett nevezés esetén érvényes, aki nem fizet átutalással időben az csak helyszíni nevezési napon annak díja szerint adhat le nevezést. Ugyan ez vonatkozik az online nevezések utólagos módosítása is, amely csak helyszíni nevezési díj mellett lehetséges. Az online nevezés azért kedvezményesebb, hogy segítse a versenyszervezés adminisztrációját, ha ez nincs meg, akkor a kedvezmény sincs értelemszerűen.

 

Versenyző vacsora

Ünnepélyes díjátadó után minden versenyben nevezett versenyzőt szeretettel várunk, hozzátartozóknak ingyenes étkezési és ital jegyet nem áll módunkban adni és a vacsorán elfogadni sem azt. 1 fő 1x étkezhet, csak így tudjuk a nevezési árakat nem még jobban megemelni.

A Hozzátartozóknak az online nevezők az online nevezési időtartalma alatt külön igénylés és megfizetés esetén, ez teljes önköltségi 5000 HUF/fő áron vehetnek vacsora jegyet (1 versenyző+1 főnek max), amelyre, mint írtuk a helyszíni nevezés napján már nincs mód.

Megjelentek a versenykiírások versenyutasítások ITT: https://bit.ly/3PrrXOH

RÉSZLETES NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK:

VERSENYUTASÍTÁSOKBAN ITT: https://bit.ly/3f4mrS7

Mikor vannak a nevezési napok a versenyekre?

A versenyre az alábbi helyeken és időtartamokban adható le helyszínen nevezés: Zamárdi, Bácskai utcai kikötő: 2022.08.12. 12.00-19.00.

Online nevezés: www.svertkupa.hu - 2022. 07.25. 08.00 óra és 2022. 08. 01. 20.00 óra közt.

Az online nevezettek a nevezési csomagokat átvehetik: Zamárdi, Bácskai utcai kikötő 2022.08.07. 13.00-16.00 óra közt, ill. a helyszíni nevezés idejében.

A versenyrendezőség kéri az online nevezőket, hogy lehetőség szerint az augusztus 7-i időpontban jöjjenek el a csomagért, a helyszíni nevezési nap tömeges jelenlétének csökkentése érdekében. A helyszíni nevezési napon az online nevezési csomagokat sem tudjuk soron kívül átadni.

Svert Kupa DELL túraverseny nevezési díj:

Helyszíni nevezés estén 9000 Ft/fő

Online nevezés esetén 7500 Ft/fő

2012.01.01. vagy utána született versenyzők (helyszínen és online is) 5.000 Ft nevezési díjat fizetnek.

Svert Kupa Ifjúsági - DELL túraverseny nevezési díj:

Helyszíni nevezés estén 7000 ft/fő.

Online nevezés esetén 5500 ft/fő

Egyéb kedvezmény nincs.

A versenyrendezőség kéri a versenyzőket, hogy a verseny nyugodt lebonyolítása érdekében lehetőség szerint minél többen éljenek az online nevezés lehetőségével, az online nevezés határidőre befizetett nevezési díjjal és a nevezési csomag átvételével együttesen érvényes! Az online nevezés leadása után a nevezési díj 24 órán belüli utalással minősül határidőn belüli fizetésnek, amely online nevezés díja az online nevezési végéig nem érkezik be az egyesület számlájára, azok automatikusan helyszíni nevezésnek minősülnek.  

Verseny szervezői e-mail, itt tehettek fel kérdéseket is: svertkupa@gmail.com

Figyeljétek a Svert Kupa versenykiírást és utasítást, online nevezést stb. is kezelő weboldalát a www.svertkupa.hu oldalt és Fb főoldalunkat, és esemény oldalainkat ITT és ifjúságit ITT és vitorlás csoportunkat!

Az egyesület bankszámlaszáma: Svert Kupa Vitorlás Egyesület: 10101315-23526900-01004004  

Nevezési díjat 2022. 08.01-től nem áll módunkban visszatéríteni, akkor sem, ha versenyző a nevezéstől eláll.

A nevezés (helyszíni és online is) akkor érvényes, ha a nevezett hajó felelős személye a kitöltött nevezési lapot aláírta, a nevezési díjat befizette, a nevezési csomagot a rajtszámmal átvette. A nevezési lapot csak a felelős személy veheti át, írhatja alá. 18 évet bennem töltött versenyző esetén a részvételhez írásos szülői engedély szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések! (A válaszok a kérdésre kattintva láthatók a www.svertkupa.hu oldalon!)

Találkozzunk augusztus 13.-án, a Zamárdiban a Svert Kupán és velünk együtt vár benneteket a DELL és a HRP, a Wellis Magyarország, Wellensteyn, a T-Systems, az Ardiante és a Fenegyerek pálinka.

SÓLYÁZÁS, PARKOLÁS ÉS KIKÖTŐ HELY

A 2022. évben szervezők, ha tudnak ingyenes vendéghelyet, azt biztosan csak indokolt és nagyon korlátozott (!!!) számban lesz elérhető csak és kizárólag előzetes regisztrációt és annak visszaigazolását követően!! Igény bejelentése svertkupa@gmail.com

VENDÉGHELYET csak a verseny előtti vagy utáni éjszakára tudunk biztosítani, nem jár alanyi jogon és a hajón csak aludni lehet, se a kikötőt, se a rendezvényterületet étkezésre, kempingezésre, strandolásra használni NEM!

Ingyenes vitorlás tárolói hely viszont idén sem lesz. (TEHÁT NINCS!)

Ingyenes sólyázás. természetesen mindenki számra adott három közeli sólyahelyen is (Bácskay utca kikötő, a torlódás miatt javasolt verziók Harcsa utca forgalmon kívüli kikötő sólyája (ott is van parkoló) Nagysándor utca végi sólya.

Sólyázásban segíteni nem tudunk. A SOLYA helyeken, rendezvényterületen és szanaszét mindenfelé a sólya kocsik nem hagyhatok. A közterület 30.000 ft-vel fogja díjazni a rendetlenek, akik nem húzzuk vissza a parkolókba ezeket. (amúgy jogosan, mert ugye a másik hajós is szerezne pl hozzáférni stb.)

Parkolni a kikötő 50-200 méteres távolságában lévő fizetős parkolóban lehet továbbra is Zamárdi hatályos parkolási rendje és díjszabása szerint lehetséges. A megértést köszönjük.

.

Díjak és akik nélkül se Svert Kupa, de díjak nem lennének

Sajnos a 2022 év második fele senkinek sem könnyű, ezért külön hálás köszönet támogatóinknak is, hogy kitartottak mellettünk, mert a Svert Kupát – főleg Zamárdi kikötőjében – a jelenlegi nevezési árakon sem tudnánk a nevezési díjakból megszervezni, csak arra gondolva, hogy mennyivel több költségnövelő jogszabálynak kell például biztosítás terén is megfelelni.

DELL és díjai

⛵A Svert Kupa- DELL túraverseny névszponzorra a verseny indulásától a DELL, azon sok ezer vitorlázó, akik az elmúlt 8 évben versenyeztek nálunk, - a törzsmag akik hosszú évek óta vissza járnak meg főleg -, már megszokhatták, hogy az egy és kéttestű külön értékelt hajóosztály fő díjait a DELL biztosítja a HRP Europe Kft. által. A nagy túraverseny és az Ifjúsági túraverseny tekintetében is.

⛵Ez a tradíciót idén is folytatjuk, csakúgy, mint ahogy azt, hogy a verseny szigorúan marad a svertes, azaz jolle hajók túraversenye, azoké amelyek 50 cm sekély vízben is képesek manőverezni.

Egytestű hajóosztály fődíja XPS 13 részletek róla ITT.

Kétestű hajóosztály fődíja DELL Inspiron 15 Plus (7510) Részletek róla ITT.

Az Ifjúsági túraverseny fődíjai a DELL Alienware családjából fognak érkezni.

 

WELLIS

A Svert Kupa - DELL túraverseny szponzorjától ismertetnénk egy kis kulisszatitkot: ????"Hogyan is segít a stressz oldásában a Wellis masszázsmedence? A vízbe merült test súlya 90%-kal csökken, így az izmok és ízületek felszabadulnak a teher alól, hogy Ön súlytalanul lebeghessen az így gyógyhatású vízben. A meleg víz és a levegő keveréke alkotja a hidromasszázs vízsugarát, mely a masszázs műveletét végzi. Ez az erőteljes vízsugár ellazítja a megfeszült izmokat és serkenti az endorfin termelést, a test természetes fájdalomcsillapítóját. ????????????

A Wellis immáron visszatérő támogatóként vesz részt a Svert Kupákon, amelynek köszönhetően versenyzőink értékes nevezési csomag meglepetéssel, az online versenyzők kis plusszal is és a hajóosztály első és különdíjaink pedig tárgydíjként értékes vásárlási utalványokkal lehetnek gazdagabbak. Hogy miért osztottuk meg a fenti bölcsességet?

Azon túl, mert aki vett már prémium minőségű Wellis Jakuzzit az tudja, hogy igaz, aki meg nem még, az Svert Kupán 2022. augusztus 13-án Zamárdiban utána járhat ????, hogy hogyan? Az még TITOK..., de azért azt is elmondanánk róluk, hogy nem csak Jakuzzikat forgalmaznak, hanem prémium szanitereket, kertibútorokat és sok egyebet. Részletek ITT.

WELLENSTEYN

A Wellensteyn Hungary, által forgalmazott márka eredetileg kimondottan hajósoknak jött létre. Így ehhez hűen, természetesen a prémium világmárkaként számontartott Wellensteyn, a nyári hajózásra, sőt kimondottan vitlázásra alkalmas, ruházatot és kiegészítőket is forgalmazza hazánkban is. A termékekről több infó: https://wellensteyn.hu/

A Wellensteyn támogatásának köszönhetően a Svert Kupa Zamárdi - DELL túraverseny versenyzői idén is értékes tárgyi díjazásban részesülhetnek hajóosztályként is.  

 

Ardiente

⛵️⛵️A Svert Kupa új támogatója 2022. évben a prémium termékeket forgalmazó ARDIENTE spanyol csempeház, amely minőségi termékei mellett régi támogatónkkal a Wellissel közösen (is) igazán látványos dologra készül a Svert Kupa Zamárdi - DELL túraverseny és a Svert Kupa Zamárdi - Ifjúsági túraverseny versenyzői számára 2022. augusztus 13-án Zamárdiban. Kik is ők?

Ardiente Spanyol Csempeház - Apeker Kerámia: "Küldetésünknek tekintjük, hogy csempéinkkel vibráló, kreatív, lendületes, de mégis barátságos életérzést hozzunk el a magyar otthonokba. A spanyol életérzés számunkra egyenlő a szenvedéllyel, a boldogsággal, az élet apró örömeinek megélésével. Ezt az érzést igyekszünk átadni a csempéinkkel, hogy az otthon, igazi otthon legyen. Várjuk kedves látogatóinkat bemutatótermeinkben, friss kávéval, apró süteménnyel és rengeteg lakberendezési, műszaki, valamint stílusbeli tanácsadással." Több információ ITT.

 

Jövőbiztos digitális megoldások a T-Systems Magyarországtól

T-Systems Magyarország Zrt. Magyarország piacvezető ICT vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló társaság a Telekom Csoporton belüli nagyvállalatok és közintézmények infokommunikációs szolgáltatója. A piac egyetlen üzletágaként a T-Systems egy kézből nyújt távközlési szolgáltatásokat, informatikai és rendszerintegrációt, amely megbízhatóságot, gyorsaságot, egyszerűséget, költséghatékonyságot és tervezhetőséget jelent ügyfelei számára, ami nemcsak a megvalósítást, hanem az üzemeltetést és a karbantartást is biztosítja. gördülékenyebb és kiszámíthatóbb.