A 2020. évi versenykiírások megjelentek!

Szerző: admin | 2020-07-31 09:19

A 2020. évi versenykiírások megjelentek!

A VI. Svert Kupa - DELL túraverseny és az III. Svert Kupa- DELL ifjúsági túraverseny versenyutasításai és versenykiírása már elérhetőek. Az online nevezés augusztus 03-tól indul.  Részletek a cikkben! 

Megjelentek a versenyek versenykiírásai és versenyutasításai amelyek online elérhetőek ITT a Svert kupa oldalán. 

A legjobbak, legjobb lehetősége – DELL” díjak

Az egyik legnagyobb változás a 2020-as évben a DELL által felajánlott rendkívül értékes egy és kéttestű fődíjakat érinti!

A hagyományoknak megfelelően az abszolút győztesek külön értékelés alapján egy és kétestű értékes tárgynyereményeit továbbra is a DELL biztosítja, mint a verseny kezdetőktől kitartó - e tekintetben és termékeiben a megbízhatóságáról ismert – névszponzora. A DELL magyarországi disztribútorával a HRP Europe Kft. -vel együttműködve.

A 2020-as évben csavartunk egyet a szokásokon! A DELL által egy és kétestűek számára biztosított nagy értékű számítógépek nem az abszolút győztest illető fődíj lesz, hanem a legjobbak, legjobb lehetősége” elvet követve az önálló hajóosztályok legjobbjai közül kerül „kisorsolásra” az ünnepélyes díjátadón! Mit jelent ez?

Sokat agyaltunk azon, hogy tudjuk megőrizni a Svert Kupa amatőr jellegét és hangulatát, amelyen nem csak profi vitorlázók, hanem amatőrök is szívesen versenyeznek. Ez eddig évről évre sikerült. Ugyanakkor mindenki teljesítményének, vitorlás tudásának szeretnénk egyenlő eséllyel biztosítani, hogy fődíj számára is elérhető legyen. Hiszen az emberek tudását, szakértelmét a vitorlázáshoz, annak szeretetéhez tiszteletéhez nem az határozza meg kinek milyen típusú hajója van. Az csak a technikai rész, amelyet szeretnénk, ha egészséges egyensúlyban maradna a jövőben a vitorlázáshoz szükséges embert technikával, tudással

Tehát az idei évben az abszolút győztesek egy és kétestű különértékelt DELL tárgynyereménye és az hajóosztályonkénti értékelés más szponzoraink által biztosított tárgynyereményekkel is megmarad. A DELL két ultrabookját viszont az önálló hajóosztályok első helyezettjei közt fogjuk kisorsolni a helyszínen, az egy és kétestű hajosztályokat egyelőre továbbra - ebben is - is külön értékelve. Ezzel minden svertes jolle hajóosztály legjobb képviselője egyenlő eséllyel indul, a versenyek fődíjaiért A versenyek kiírásait utasításait később tesszük részletesen közzé és a fenti változás az ifjúsági versenyt nem érinti, annak továbbra is DELL abszolút nyertes tárgyi díjazása lesz.

Preferált online nevezés és nevezési tudni valók

Az online nevezés a www.svertkupa.hu oldalon fog történi a nevezés továbbra is csak a a befizetett nevezési díjjal érvényes. Online nevezni 2020. július 22- augusztus 12 közt lehet majd, a Wellis Magyarország támogatja az online nevezésünket így az online nevezők kis meglepetésekre számíthatnak, erről majd később.

A nevezési csomagok átvétele személyesen történik illetve egy személyes nevezési napot 2020. augusztus 14-én, pénteken tartunk. VISZONT MINDENKIT KÉRÜNK, hogy a nevezési csomagért és a nevezéshez is egyénileg a felelős személy érkezzen! Azaz adott hajó nevezési csomagját is egy ember/hajó vegye át és a helyszíni nevezésen is egy – a felelős és aláírásra jogosult – személy vegyen részt. Nem kérünk orvosi igazolást, de közösségi eseményeket csak egészséges állapotban jelenjetek meg! Ezt köszönjük!

A versenyre az alábbi helyeken és időtartamokban adható le nevezés: Zamárdi, Bácskai utcai kikötő: 2020.08.14. 12.00-19.00.

Online nevezés: www.svertkupa.hu - 2020. 08.03. 08.00 óra és 2020. 08. 10. 12.00 óra közt. 

A nevezési díj: helyszíni nevezés estén 4000 Ft/fő. Online nevezés esetén 3000 Ft/fő.

2010.01.01. vagy utána született versenyzők 50 % nevezési díjaetnek.t fiz

A versenyrendezőség kéri a versenyzőket, hogy a verseny nyugodt lebonyolítása érdekében lehetőség szerint minél többen éljenek az online nevezés lehetőségével. A személyes nevezésen hajónként 1 fő (felelős személy) vehet részt és az online nevezési csomagok átvételére is hajónként maxmimum 1 fő érkezhet.  A jelenlegi járványhelyzet miatt a megértést köszönjük!