Elindult az online nevezés! Augusztus 15 a Svert Kupa - DELL túraversenyek napja!

Szerző: admin | 2020-08-04 06:27

Elindult az online nevezés! Augusztus 15 a Svert Kupa - DELL túraversenyek napja!

Jövő hétvégén találkozunk! Jön a VI Svert Kupa Zamárdi - DELL Túraverseny és a III. Svert Kupa – DELL Ifjúsági túraverseny! Elindult az online nevezés, megjelentek a versenykiírások és idén minden önálló hajóosztály első helyezettje egyenlő eséllyel indul a névszponzor értékes ultrabook DELL tárgydíjaiért egy és kéttestű hajó kategóriában is! Részletek a cikkben! 

Korábban már hírt adtunk róla, hogy megjelentek a versenykiírások és versenyutasítások, abból is lehetett tudni, hogy augusztus 03-től élesedik a kedvezményes online nevezés is. Tehát mostmár tudtok nevezni mindkét versenyre:

A versenyre az alábbi helyeken és időtartamokban adható le nevezés:

Helyszíni nevezés: Zamárdi, Bácskai utcai kikötő: 2020.08.14. 12.00-19.00.

Online nevezés: www.svertkupa.hu - 2020. 08.03. 08.00 óra és 2020. 08. 10. 12.00 óra közt.  ONLINE NEVEZNI ITT LEHET!

2020. 08.15. a SVERT KUPA napja! Jövő hétvégén találkozunk! Jön a VI Svert Kupa Zamárdi - DELL Túraverseny és a III. Svert Kupa – DELL Ifjúsági túraverseny!

A versenyre az alábbi helyeken és időtartamokban adható le nevezés:

Helyszíni nevezés: Zamárdi, Bácskai utcai kikötő: 2020.08.14. 12.00-19.00.

Online nevezés: www.svertkupa.hu - 2020. 08.03. 08.00 óra és 2020. 08. 10. 12.00 óra közt.

ONLINE NEVEZNI ITT LEHET!

A nevezésről a befizetési díjat követő 72 órán belül visszaigazoló e-mail kaptok. A nevezési díjakat az alábbi számlaszámra utalhatjátok. A nevezési utalásánál ne felejtsétek, el megjelölni a közleményben melyik hajóról van szó és annak ki a felelős személye.

 

SVERT KUPA VITORLÁS EGYESÜLET

Budapest Bankszámlaszám:          10101315-23526900-01004004

IBAN: HU63101013152352690001004004

 A nevezési díj mindkét versenyre:

Helyszíni nevezés estén 4000 Ft/fő.

Online nevezés esetén 3000 Ft/fő.

2010.01.01. vagy utána született versenyzők 50 % nevezési díjat fizetnek.

A versenyrendezőség kéri a versenyzőket, hogy a verseny nyugodt lebonyolítása érdekében lehetőség szerint minél többen éljenek az online nevezés lehetőségével.

A nevezés akkor érvényes, ha a nevezett hajó felelős személye a kitöltött nevezési lapot aláírta, a nevezési díjat befizette, a nevezési csomagot a rajtszámmal átvette.

 A VERSENYKIÍRÁSOK ÉS VERSENYUTASÍTÁSOK ITT elérhetőek.

 A verseny szervezői a verseny ideje alatt Zamárdiban korlátozott számban tudnak vendéghelyeket valamint parkolási, hajótárolási és sólyázási lehetőséget biztosítani térítésmentesen. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges a svertkupa@gmail.com email címen. Ez annyira korlátozott, hogy ingyenes parkolás csak a szervezők részére van max 3 hely, ingyenes kikötő vendéghely meg jelenleg 2 darab van, az utóbbin azon vagyunk, hogy anyagi forrás nélkül is tudjunk még valami megoldást találni. Az előbbiben változás nem lesz. Részleteket lásd alább.

 

A DELL értékes tárgyi nyereményeit sem az abszolút egy és kéttestű eső helyezettek nyerik 2020-ban, hogy kik arról korábbi hírlevelünkben és alább részletesen olvashattok.

 

Preferált online nevezés és nevezési tudni valók

Az online nevezés a www.svertkupa.hu oldalon fog történi a nevezés továbbra is csak a a befizetett nevezési díjjal érvényes. Online nevezni 2020. július 22- augusztus 12 közt lehet majd, a Wellis Magyarország támogatja az online nevezésünket így az online nevezők kis meglepetésekre számíthatnak.

A nevezési csomagok átvétele személyesen történik illetve egy személyes nevezési napot 2020. augusztus 14-én, pénteken tartunk. VISZONT MINDENKIT KÉRÜNK, hogy a nevezési csomagért és a nevezéshez is egyénileg a felelős személy érkezzen! Azaz adott hajó nevezési csomagját is egy ember/hajó vegye át és a helyszíni nevezésen is egy – a felelős és aláírásra jogosult – személy vegyen részt. Nem kérünk orvosi igazolást, de közösségi eseményeket csak egészséges állapotban jelenjetek meg! Ezt köszönjük!

A kormányosi értekezlet időpontja később kerül kiírásra, de itt is kérünk mindenkit, hogy ugyan kötelező távolság tartás e hírlevés írásakor most éppen nincs, de arra hajónként szintén egy személy érkezzen, ha kérdése van a versenyutasításokhoz a már megjelent versenykiírásokhoz képest. A lényeg vigyázzunk egymásra és élve tovább a mindennapokat, de ne adjunk nagyobb esélyt a járvány második hullámának.

Az ünnepélyes díjátadót megtartjuk így az egész rendezvény területet kvázi ennek rendeljük alá, hogy mindenki biztonságos távolságot tartva a többiektől e részt vehessen. A versenyzői vacsorát idén nem tarjuk meg ezen okoknál is fogva, de itt csakúgy, mint az eddig ajándék vendéghelyeket biztosító mobil móló esetében a verseny szervezés visszaeső bevételeinek köszönhető változások is lesznek. Az előbbi esetében még azon dolgozunk, hogy van –e valami köztes, kigazdálkodható és járványügyileg mégis biztonságos B verzió, ha összejönne, azt később még jelezzük. Egyelőre az álláspontunk az, hogy idén ez nem lesz.

A 2020. évben szervezők sem ingyenes vendéghelyet nem tudnak biztosítani, se vitorlás tárolói helyet. Ez utóbbi esetében sajnos a díjátadóhoz szükséges teljes helyigényünkön felül a korábbi évek pár versenyzőt érintő tapasztalatai és ebből származó konfliktusok is a járványtól és adott helyzettől függetlenül ennek újragondolására ösztökéltek volna bennünket. Az ingyenes parkolót már 2019-ben sem tudtunk kigazdálkodni a szponzorációs díjakból, hiszen a rendkívül alacsony nevezési díjak a verseny hatóságok által előír, formában történő lebonyolítását sem fedezik, nemhogy a – más versenyek által magasabb nevezési díj mellett sem biztosított plusz - juttatásokat a versenyzők felé. Tehát parkolni a kikötő 50-200 méteres távolságában továbbra is Zamárdi hatályos parkolási rendje és díjszabása szerint lehetséges:

https://www.zamardiparkolas.hu/tajekoztato

A 2020. évben azt kellett mérlegelnünk, hogy szakítva a hagyományokkal jelentős drasztikussággal emelünk a nevezési díjakon, vagy kompromisszumot kötve olyan rendkívül költséges és nem a versenyszervezés szerves részét képező – egyéb versenyeken - dolgokat elengedünk, mint a fent fel soroltak. Ezügyben arra jutottunk, hogy a szponzorációs díjakat inkább a verseny tényleges lebonyolításra fordítjuk elkerülve a drasztikus nevezési díj emelést. A megértést köszönjük!

Biztosan megtartjuk viszont a versenyek lebonyolításán kívül a szponzorációk által biztosított értékes és szokatlanul széleskörű díjazásokat, az online nevezést, az ünnepélyes díjátadót és a jó hangulatot J. Természetesen a hajók le sólyázására is lesz lehetőség továbbra is a helyszínen.

2020. augusztus 15! – A versenyt érintő lényegi újdonságokat és változásról információk. NAGY – NAGY MEGLEPETÉSSEL!

Túl egy nehéz időszakon, de még mindig köztünk élő világjárványra tekintettel természetesen mi is figyeljük a híreket, a jelenleg és esetleg jövőbeli hatályos előírásokat betartjuk a versenyek tekintetében. A tavaszi optimizmusunk „beérve” a versenyeket az eredeti időpontban tudjuk megrendezni. A korábbi évekhez mérten több változás is lesz! Ezek közt vannak olyanok, amely az esélyegyenlőséget erősítik a versenyzők közt és vannak olyanok, amelyeket a járvány helyzet miatt biztonsági és vagy anyagi okokból vagyunk kénytelenek meghozni. Rátérnénk az idei versenyeket érintő információkra!

„A legjobbak, legjobb lehetősége – DELL” díjak

Az egyik legnagyobb változás a 2020-as évben a DELL által felajánlott rendkívül értékes egy és kéttestű fődíjakat érinti!

A hagyományoknak megfelelően az abszolút győztesek külön értékelés alapján egy és kétestű értékes tárgynyereményeit továbbra is a DELL biztosítja, mint a verseny kezdetőktől kitartó - e tekintetben és termékeiben a megbízhatóságáról ismert – névszponzora. A DELL magyarországi disztribútorával a HRP Europe Kft. -vel együttműködve.

A 2020-as évben csavartunk egyet a szokásokon! A DELL által egy és kétestűek számára biztosított nagy értékű számítógépek nem az abszolút győztest illető fődíj lesz, hanem a legjobbak, legjobb lehetősége” elvet követve az önálló hajóosztályok legjobbjai közül kerül „kisorsolásra” az ünnepélyes díjátadón! Mit jelent ez?

Sokat agyaltunk azon, hogy tudjuk megőrizni a Svert Kupa amatőr jellegét és hangulatát, amelyen nem csak profi vitorlázók, hanem amatőrök is szívesen versenyeznek. Ez eddig évről évre sikerült. Ugyanakkor mindenki teljesítményének, vitorlás tudásának szeretnénk egyenlő eséllyel biztosítani, hogy fődíj számára is elérhető legyen. Hiszen az emberek tudását, szakértelmét a vitorlázáshoz, annak szeretetéhez tiszteletéhez nem az határozza meg kinek milyen típusú hajója van. Az csak a technikai rész, amelyet szeretnénk, ha egészséges egyensúlyban maradna a jövőben a vitorlázáshoz szükséges embert technikával, tudással

Tehát az idei évben az abszolút győztesek egy és kétestű különértékelt DELL tárgynyereménye és az hajóosztályonkénti értékelés más szponzoraink által biztosított tárgynyereményekkel is megmarad. A DELL két ultrabookját viszont az önálló hajóosztályok első helyezettjei közt fogjuk kisorsolni a helyszínen, az egy és kétestű hajosztályokat egyelőre továbbra - ebben is - is külön értékelve. Ezzel minden svertes jolle hajóosztály legjobb képviselője egyenlő eséllyel indul, a versenyek fődíjaiért A versenyek kiírásait utasításait később tesszük részletesen közzé és a fenti változás az ifjúsági versenyt nem érinti, annak továbbra is DELL abszolút nyertes tárgyi díjazása lesz.

 

Díjak:

A hajóosztályonkénti egyéb támogató díjakat és a DELL abszolút győzteseknek járó tárgynyereményről később adunk hírt nektek J Elsőre most nézzük, mit nyerhetnek az önálló hajosztályok legjobbja közül kisorsolt egy és kétestű hajók:

A titokzatos.. a legújabb XPS 13.

Az egytestű hajók önálló hajóosztályok első helyezettei közt kisorsolt fődíj ő lesz:

Elárultuk már róla, hogy a DELL legújabb fejlesztése.., korábban is volt már ez a típus…, nagyon népszerű… megbízható.. és bár árérték arányban, tudását felszeretőségét tekintve abszolúte piacképes, de átlag ultrabookhoz képest is eléggé értékes darab.. ..

A kéttestű hajók önálló hajóosztályok első helyezettei közt kisorsolt fődíj:

A Dell G3 15 játékra tervezett laptopja, a termékcsalád legújabb sorozatából

 

A Svert Kupa- DELL Ifjúsági túraverseny egy és kéttestű (különértékelt) fődíjai pedig a DELL Alienware családjának headset és egér kiegészítő lesznek természetesen a legújabb sorozatból.

Természetesen azt is örömmel jelentjük be, hogy a DELL_en kívül visszatérő támogatónk lesz ez évben is eszközök tekintetében a T-Systems, a díjazások tekintetében pedig a WELLIS Magyarország, a Wellensteyn Magyarország is!  

Hamarosan jelentkezünk további részletekkel és találkozzunk is augusztusban, Zamárdiban a Svert Kupán! www.svertkupa.hu