Wellensteyn díjak a Svert Kupa Zamárdi - Dell túraversenyen!

Szerző: Admin | 2016-06-29 12:00

Wellensteyn díjak a Svert Kupa Zamárdi - Dell túraversenyen!

A Wellesteyn hazai márkaképviselete, aki egyben a Campione, és Petrus, Lights of London világmárkák forgalmazója is a 2016 évben is a Svert Kupa Zamárdi - DELL túraverseny támogatói közt lesz!

Azaz idén gusztusa 13-án Zamárdiban ismét értékes Wellesteyn nyereményekkel gazdagodhatnak a verseny különdíjasai. A megnyerhető Wellesteyn díjjakról bővebben itt:
https://www.facebook.com/wellensteynhungary/
http://www.wellensteyn.hu/

SVERT KUPA ZAMÁRDI – DELL TÚRAVERSENY A BALATON LEGRÉGEBBI, MA IS AKTIV, VITORLÁSVERSENYE

2016. augusztus 13. 10. óra Zamárdi, Bácskai utca kikötő. A Svert Kupa hagyománnyal rendelkezik Zamárdi város és a Balaton életében, hiszen az első ilyen nevű vitorlásversenyt 1929-ben rendezték meg itt nagy sikerrel. A hagyomány 2015-ben sikeresen újjáéledt. Így idén is várjuk az azokat, akik egy jó szervezésű, nívós, balatoni hangulatú versenyen kívánnak részt venni. 2015-ben 67 hajó indult a Svert Kupáért és a DELL valamint más szponzoraink értékes prémium tárgynyereményeiért. 2016-ban már az előrejelzések is azt mutatják, hogy még több résztvevővel számolhatunk a Svert Kupán. Tehát minden adott, hogy Te is a szelek szárnyán hajózz velünk Zamárdi partjainál! 

RÉSZTVEHETNEK: Összevont (svertes, kielsvertes hajók), illetve - külön értékelésben - többtestű, katamarán (maximum 30 nm alapvitorlafelülettel) rendelkező hajók. A versenyen olyan hajók vehetnek részt, amelyek 50 centiméteres merüléssel is hajózni, vitorlázni képesek (felhúzott svert, vagy kielsvert). A Svert Kupán való részvételéhez, a tavalyival megegyezően nem kell kék könyv. Az abszolút befutókon kívül külön hajóosztályonkénti értékelés lesz. Nevezési díj: 1000/fő.

Versenynevezési és versenykiírási részletes információk: www.svertkupa.hu oldalon és a Facebook/ Svert Kupa Zamárdi – DELL túraverseny oldalán. Egyéb információs elérhetőségek: svertkupa@gmail.com és a +36 /70 516 50 44 versenyrendezői telefonszámon.