Jövőre veletek ugyanitt! Köszönjük nektek, hogy idén együtt lehettünk a Svert kupán!

Szerző: admin | 2020-08-16 09:41

Jövőre veletek ugyanitt! Köszönjük nektek, hogy idén együtt lehettünk a Svert kupán!

 Köszönjük úgy is, hogy az idei év se a szervezésnek, se a lebonyolításnak fogalmazzunk úgy nem volt segítségére, de 2020 (szinte) senkinek nem volt egy egyszerű év, mi mégis itt tudtunk lenni veletek a VI Svert Kupán és a III. (egyre népszerűbb) Ifjúsági Svert Kupán is! Kívánunk nektek további jó szelet és egészséget erre az évre! Jövőre pedig, veletek ugyanitt!

Az eredményhirdetésen is elmondtuk, de szeretnénk itt is megköszönni, hogy szó szerint az ország szinte minden szegletéből eljöttetek hozzánk! Őszinte öröm volt ez nekünk, nem csak más tavakról, mint Orfű, Tisza-tó, Velencei tó, Fertő tó , Tatai tó, hanem szinte végig csillagozva a Magyarországi térképet minden megyéből jótettek. (Köszönjük szinte már állandó szlovákiai részvételt is, de persze mindenkiét).

Megerősítve ezzel a Svert Kupa alapításának lényegét, a vitorlázást szeretetét és a Svertes hajók hagyomány tiszteletét. Köszönjük úgy is, hogy az idei év se a szervezésnek, se a lebonyolításnak fogalmazzunk úgy nem volt segítségére, de 2020 (szinte) senkinek nem volt egy egyszerű év, mi mégis itt tudtunk lenni veletek a VI Svert Kupán és a III. (egyre népszerűbb) Ifjúsági Svert Kupán is! Kívánunk nektek további jó szelet és egészséget erre az évre! Jövőre pedig, veletek ugyanitt!

Ps. Az előzetes eredménylistákat - azért nem végleges mert a maximum alapvitorla betartási szabályt még a tegnapi óvási bizottsági ülést követően az MVSZ technikai bizottsága fogja vizsgálni. Amíg ez lezárul, hiába "csak" a katamaránok hajóosztály és abszolút eredményének, nem első helyét érinti, addig az eredmény lista is csak előzetes lehet értelemszerűen- hamarosan közzé tesszük, és kerülnek fel további képek is a versenyről.    

A a cikkhez használz fotókat pedig Dömeg Tamásnak köszönjük :)