Kulisszatitkok az augusztus 13-i Svert Kupákról!

Szerző: admin | 2022-05-05 03:26

Kulisszatitkok az augusztus 13-i Svert Kupákról!

⛵????FŐDÍJ 2022. A titok, amely annyira a legújabb technológiás modell, hogy aki megszeretné venni Magyarországon, annak még pár hetet várnia kell. ????Tulajdonképpen hazánkban itt debütál a Svert Kupa oldalakon.

⛵A Svert Kupa- DELL túraverseny névszponzorra a verseny indulásától a DELL, azon sok ezer vitorlázó, akik az elmúlt 8 évben versenyeztek nálunk, - a törzsmag akik hosszú évek óta vissza járnak meg főleg -, már megszokhatták, hogy az egy és kéttestű külön értékelt hajóosztály ????fő díjait a DELL biztosítja a HRP Europe Kft. által. A nagy túraverseny és az Ifjúsági túraverseny tekintetében is.  
 
⛵Ez a tradíciót idén is folytatjuk, csakúgy, mint ahogy azt, hogy a verseny szigorúan marad a svertes, azaz jolle hajók túraversenye, azoké amelyek 50 cm sekély vízben is képesek manőverezni.
 
⛵Pár éve vezettük be, - és ez idén is a nagy túraverseny esetében így lesz, - hogy az egy és kéttestű ???? fő díjat nem automatikusan az abszolút győztes kapja, hanem az önálló hajóosztály elsők közt kerül kisorsolásra a versenyt követő ünnepélyes díjátadón. ????Célunk ezzel nem titkoltan az volt, hogy amely hajó a saját hajóosztályában eléri az első helyet, az az esély egyenlőség jegyében ugyanolyan eséllyel nyerhesse a fő díjat, mint az esetleg nála – még versenykiírásba beférő - nagyobb hajó osztály tagjai. Azaz a vitorlázás, mint a technika és az emberi tudás együttesen egyenlő eséllyel érvényesüljön a hajóosztály besorolástól függetlenül. ????
 
 
 
⛵Egyelőre erről az új modellről többet nem árulunk el. A magyarországi üzletekben történő megjelenéssel együtt – hamarosan- eláruljuk pontosan melyik modell is ez, mit tud és azt is, hogy az egy vagy kéttestűek fő díjáról van -e szó. Természetesen a többi ????DELL fő díjjal és a többi szponzorunk hajóosztály ????tárgydíjaival is hamarosan jelentkezünk!
⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵
 
 
⛵A Svert Kupa továbbra is amatőr verseny, mint Ifjúsági túraverseny, mint a „nagy” túraverseny tekintetében, tehát kékkönyv nem kell a részvételhez, nem csak MVSZ igazolt verseny sportolók vehetnek részt rajta, de természetesen azok is.
 
⛵A versenykiírások, versenyutasítások, online nevezés stb. információkkal a versenyig bezárólag folyamatosan jelenetkezünk. Addig is mindenki írja be magának a naptárba: a szelek szárnyán, 2022. augusztus 13.-án Zamárdiban, találkozunk!