LEGJOBB NŐI KORMÁNYOS KÜLÖNDÍJ- SVERT KUPA ZAMÁRDI!

Szerző: Admin | 2016-06-29 12:00

LEGJOBB NŐI KORMÁNYOS KÜLÖNDÍJ- SVERT KUPA ZAMÁRDI!

Mömax díj nyertese a legjobb női kormányos lesz a Svert Kupa Zamárdi - DELL túraversenyen.

Azaz a Svert Kupa összesített mezőnyében legjobb eredményt elérő női kormányos a Mömax nagyértékű nyereményét kapja. Tehát hölgyeim! Csak úgy mint tavaly, várunk benneteket a Svert Kupán a szelek szárnyán!

SVERT KUPA , A BALATON LEGRÉGEBBI VITORLÁSVERSENYE

2016. augusztus 13. 10. óra Zamárdi, Bácskai utca kikötő.A Svert Kupa hagyománnyal rendelkezik Zamárdi város és a Balaton életében, hiszen az első ilyen nevű vitorlásversenyt 1929-ben rendezték meg itt nagy sikerrel. A hagyomány 2015-ben sikeresen újjáéledt. Így idén is várjuk az azokat, akik egy jó szervezésű, nívós, balatoni hangulatú versenyen kívánnak részt venni. 2015-ben 67 hajó indult a Svert Kupáért és a DELL valamint más szponzoraink értékes prémium tárgynyereményeiért. 2016-ban már az előrejelzések is azt mutatják, hogy még több résztvevővel számolhatunk a Svert Kupán. Tehát minden adott, hogy Te is a szelek szárnyán hajózz velünk Zamárdi partjainál! 


RÉSZTVEHETNEK: Összevont (svertes, kielsvertes hajók), illetve - külön értékelésben - többtestű, katamarán (maximum 30 nm alapvitorlafelülettel) rendelkező hajók. A versenyen olyan hajók vehetnek részt, amelyek 50 centiméteres merüléssel is hajózni, vitorlázni képesek (felhúzott svert, vagy kielsvert). A Svert Kupán való részvételéhez, a tavalyival megegyezően nem kell kék könyv. Az abszolút befutókon kívül külön hajóosztályonkénti értékelés lesz. Nevezési díj: 1000/fő.


Versenynevezési és versenykiírási részletes információk: www.svertkupa.hu oldalon és a Facebook/ Svert Kupa Zamárdi – DELL túraverseny oldalán. Egyéb információs elérhetőségek: svertkupa@gmail.com és a +36 /70 516 50 44 versenyrendezői telefonszámon.